Hapet muzeu i spiunazhit në Gjermani (VIDEO)Disa nga pajisjet më të çuditshme të përdorura nga agjentët e fshehtë në botën e fshehtë e spiunazhit janë paraqitur në një muze në Gjermani. Disa nga pajisjet më të sofistikuara dhe armët vdekjeprurëse të spiunëve të përdorur gjatë shekullit të kaluar, të ekspozuara në një ekspozitë hedhin dritë mbimetodat më të pazakontë të përdorura për të mbledhur të dhëna mbi personazhe të ndryshme. 


Aparate fotografimi të montuar në pëllumba apo mikrofon të futur brenda pijeve janë disa nga metodat e përgjimit të përdorura nga autoritetet për tëmbledhur informacione.Me posht mund ta ndiqni Videon...