TUNA!“ZOGU MA I MIRË PREJ KEJTVE”

Tuna!“Zogu ma i mirë prej kejtve”
Çifti Tuna dhe Cozman së shpejti do të lansojnë klipin e këngës së re “Tuna Loves Cozzy”.
Audio e këngës tashmë është lansuar në youtube, dhe së shpejti pritet të publikohet edhe video e këngës. Ndonëse Tuna i shtoi edhe më shumë famë vetes me “zogun”, ajo vazhdon ta përdor nëpër tekste dhe perfirmansat e saj. 
Bilez ajo e ka shpallur “zogun” e saj si “zogu ma i mirë prej kejtve”, në refrenin e këngës së re. 
Ky është bashkëpunimi i dytë i tyre, por kësaj radhe më i veçantë, pasi ata vijnë si një çift.\
Kliko me posht per ta ndegjuar kengen pa videoklip....