Ekskluzive:Hashim Thaqi rrahet me Albin Kurtin ne Parlament (VIDEO)

Ne nje Video amatore shihet perleshja mes 2 rivalve politik Z.Thaqi dhe Kurti...
Fjalet jane te teperta pamjet tregojne vete.

Kliko me posht per te shikuar Videon:
http://www.youtube.com/watch?v=yOg4kEk_Kwg